Make your own free website on Tripod.com
logo.gif (686 bytes)
interradio.GIF (1817 bytes) Mirserdhet tek siti web i InterRadio
 
Dergoi Email per 10 sek. nje mikut tend.

 

leftwebbutton.GIF (835 bytes)
  Nga votat tuaja javen e kaluar tre vendet e para ishin:
1. Red Hot Chili Peppers
2. Backstreet Boys
3. Britney Spears

Votoni ketu per kengen dhe kengetarin tuaj te preferuar.

 

diskutime.GIF (814 bytes)
Diskutoni "online" me degjues te tjere te InterRadio.
Ne do te mundohemi t'i pergjigjemi pyetjeve tuaja. Kliko ketu.
 

 

egazeta.gif (761 bytes)
  E-Gazeta, eshte gazeta jone elektronike qe dergohet direkt ne Emailin tuaj. GRATIS.

 

 InterRadio eshte nje program i ri i RADIO +2 . Gjate oreve te programit tone dhe ne kete faqe ne do te mundohemi t'ju ofrojme informacion mbi Internetin, mbi faqet shqiptare ne Internet, ndihme teknike per ata qe jane te rinj ne Internet. Ketu do te gjeni pergjigjet e shume pyetjeve qe keni per Internet, p.sh. Pse Interneti eshte kaq i ngadalte ?! etj. Mjafton qe ju te na pyesni dhe ne do t'ju pergjigjemi.  Pyetjet mund t'i shruani tek sektori i Diskutimeve ose mund te na i dergoni duke perdorur kutine ketu poshte.
[FrontPage Save Results Component]

Emaili juaj

    Pyetja juaj    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
U merzite duke kerkuar Yahoo! e Altavista e Lycos e nuk gjen gje. Kurse kohe, para, dhe energji duke kerkuar me "TotalSearch!". Kerko me deri ne 4   motore kerkimi njekohesisht. Kliko ketu.

 

Kengetaret me te medhenj shqiptare ne Internet. Degjoni Aleksander Gjoken, Aurela Gašen, Elsa Lilen, Alma Bektashin, Ardit Gjebrene e shume te tjere ne RealAudio. Kliko ketu

Kliko ketu per RealPlayer