Make your own free website on Tripod.com
tentireng.gif (2797 bytes)
tentiralb.gif (2620 bytes)
tenlogo.gif (3143 bytes) News > Kupa e Veteraneve

 

Kupa e Veteraneve do te hapi Kalendarin Tenistik te ketij viti. Kjo Kupe do te luhet ne Durres,, me sakte ne Golem, prane ambienteve sportive te MAK-Albanias. Ky turne fillon ne 10 shkurt dhe mbaon me 13.

Ne kete turne marrin pjese rreth 32 lojtare te moshave mbi 35 vjec, shumica nga Tirana, por edhe nga Durresi e Shkodra. Duhet theksuar dhe pjesemarrja e disa lojtareve franceze.

Favoriti per kete turne eshte Kadri Arapi, disa here kampion kombetar, nje nga legjendaret e tenisit shqiptar. Pas tij vlen te permendet, Harallamb Prifti, lojtari me i mire i qytetit te Durresit. Por nuk duhet lene pas dore dhe Presidenti i Federates, zoti Voshtina.

Ne daten 14 shkurt ne kete faqe do te publikohen rezultate e ketij turneu, keshtu qe jui ftojme te ktheheni perseri.

 

Home  English  Shqip  Historia   Aktivitete  Te rinjte   Veteranet  Fotografi   Anetaret e Federates  Kalendari  Klubi i tenisit 'Tirana'    Mesoni tenisin ne Tirane   Kontaktoni me ne

 

Contact us for site info or report broken links to musaraj@albinfo.com . Copyright  ATF