tentireng.gif (2797 bytes)
tentiralb.gif (2620 bytes)
logo.jpg (5206 bytes)
Si te kontaktoni Federaten Shqiptare te Tenisit
 

 

 

Per informacione dhe pyetje apo nqs ka dicka qe nuk shkon ne kete 'website' ju lutemi te kontaktoni me kete adrese Email: netalbania@yahoo.com .

Nqs doni te kontaktoni Federaten Shqiptare te Tenisit ju lutemi te drejtoheni tek kjo adrese: rr.Siri Kodra nder. Kartografike, ose me ane te tel/fax. 259-25 .

Klubi i Tenisit 'Tirana' ndodhet ne blv. Zhan D'Ark, prane bar 'Flamenco' .

Mund te kontaktoni me trainerin e ekipit 'Tirana'. Fatos Nallbani me numer telefoni 254-41 ose Email: enal@inima.al .

 

Home  English  Shqip  Historia   Aktivitete  Te rinjte   Veteranet  Fotografi   Anetaret e Federates  Kalendari  Klubi i tenisit 'Tirana'    Mesoni tenisin ne Tirane   Kontaktoni me ne

 

Contact us for site info or report broken links to musaraj@albinfo.com . Copyright  ATF