tentireng.gif (2797 bytes)
tentiralb.gif (2620 bytes)
logo.jpg (5206 bytes) Fotografi nga aktivitete ne Shqiperi dhe jashte Shqiperise
femije.jpg (7249 bytes)
Seance stervitore ne klubin Tirana. Femijet ne kete moment po bejne disa ushtrime "stretching",d.m.th.  nxemjen.
penxhixh.jpg (14768 bytes)
Finalja e Kamp. Kombetar nen 16 vjec ne vitin 1997. Ceremonia e dhenies se cmimeve nga Presidenti Voshtina.
 
Ne te djathte eshte nje fotografi me Z.Luca Santilli, anetar i ITf, ne nje seance stervitore ne Tirane, per t'i dhene eksperience trainereve shqiptare. tenisi1.jpg (8225 bytes)

 

Presidenti Voshtina ne nje darke pune me Z. Dave Mailey, nje nga drejtuesit e ITF. Pas ketij takimi Shqiperia u pranua ne ITF dhe ETA, dy organizatat me prestigjoze ne bote per tenisin.

davepero.jpg (11201 bytes)

Home  English  Shqip  Historia   Aktivitete  Te rinjte   Veteranet  Fotografi   Anetaret e Federates  Kalendari  Klubi i tenisit 'Tirana'    Mesoni tenisin ne Tirane   Kontaktoni me ne

Contact us for site info or report broken links to musaraj@albinfo.com . Copyright  ATF