tentireng.gif (2797 bytes)
tentiralb.gif (2620 bytes)
logo.jpg (5206 bytes) Klubet
 

 

Ne Shqiperi ka disa klube tenisi. Ne kemi bere nje liste te klubeve me te mire.

Tenis Klub Tirana  ndodhet ne qender te Tiranes, ne blv. Zhan d'Ark prane pallateve Shallvare. Klubi Tirana ka pese fusha tenisi me siperfaqe betoni. Federata Shqiptare i zhvillon te gjitha aktivitetet dhe kampionatet tek ky klub.

Sport Klub Zmijani ndodhet ne Shkoder, rreth 5 km larg qendres. Ky eshte nje klub shumesportesh qe ka tre fusha tenisi me siperfaqe betoni.

Tenis Klub Dinamo ndodhet ne Tirane prane kompleksit Dinamo tek pishinat. Ky klub eshte nje ambient mjaft te pershtatshem per te kaluar nje pasdite te kendshme sportive. Ketu ka vetem dy fusha tenisi por ne gjendje te mire.

 

Home  English  Shqip  Historia   Aktivitete  Te rinjte   Veteranet  Fotografi   Anetaret e Federates  Kalendari  Klubi i tenisit 'Tirana'    Mesoni tenisin ne Tirane   Kontaktoni me ne

 

Contact us for site info or report broken links to musaraj@albinfo.com . Copyright  ATF