tentireng.gif (2797 bytes)
tentiralb.gif (2620 bytes)
logo.jpg (5206 bytes) Veteranet
 

 

 

 

 

Veteranet kane luajtur nje rol te rendesishem ne tenisin shqiptar. Si pasoje e ndalimit te tenisit gjate viteve te diktatures, tenisi ne Shqiperi u luajt vetem nga disa pushtetare dhe disa te apasionuar, ku hyjne edhe drejtuesit e sotem te Federates. Si rrjedhim ne vitet e diktatures tenis luajten vetem 3-4 femije dhe pak te rinj. Keshtu lojtaret me te mire te vendit mbeten veteranet. Prandaj deri ne vitet 95-96 Kampionatet kombetare fitoheshin nga Kadri Arapi, 45 vjec ose Agron Xoxe, 45 vjec si dhe nga Llambi Prifti, 40 vjec.

  Me ardhjen e Federates se re te Tenisit, aktivitetet filluan te organizohen me mire, dhe u krijua nje kampionat veteranesh, qe ne sezonin e fundit u fitua nga Perlat Voshtina.

 

Home  English  Shqip  Historia   Aktivitete  Te rinjte   Veteranet  Fotografi   Anetaret e Federates  Kalendari  Klubi i tenisit 'Tirana'    Mesoni tenisin ne Tirane   Kontaktoni me ne

 

Contact us for site info or report broken links to musaraj@albinfo.com . Copyright  ATF