tentireng.gif (2797 bytes)
tentiralb.gif (2620 bytes)
logo.jpg (5206 bytes)

Mesoni te luani tenis ne Tirane

 

 

 

 

 

    Shkolla e tenisit "Tirana" ju fton ne ambientet e saj. Shkolla e tenisit "Tirana" drejtohet nga trainer Nallbani qe eshte 24 vješ, ka lindur dhe jeton ne Tirane. Ka mesuar te luaje tenis qe i vogel duke ndjekur traditen familjare te njerit prej yjeve te tenisit shqiptar, Sali Nallbani (shiko historine ). Ne 1995, pas shume vitesh si sportist, filloi karrieren e tij si trainer. Nga dora e tij kane dale lojtaret me te mire te tenisit shqiptar si, Grid Voshtina (kampion kombetar nen 14 vješ), Penar Musaraj (3 here kampion kombetar nen 14 e 16 vješ), Oltion Mollaymeri (fitues i Tirana Open '99), Andi Zajmi (kampion kombetar nen 12 vješ), praktikisht te gjithe kampionet e 1999s kane dale nga kjo shkolle. 

   Fatos Nallbani eshte i specializuar per femije te moshave 8-16 vješ. Gjithashtu edhe Federata stimulon stervitjen dhe pergatitjen e ketyre moshave.

trainer.jpg (40194 bytes)

Trainer Nallbani gjate specializimit prane shkolles eksperimentale te Barit. Per kete specializim falenderohet z. Luca Santilli, koordinator prane ITF.

 

Ne nentor te 1999, trainer Nallbani kreu nje specializim prane ITF (federata nderkombetare e Tenisit) per tenisin per femije. Ky specializim solli nje bashkepunim te shkolles "Tirana" me shkollen e tenisit eksperimentale te Barit, duke formuar nje binjakezim te ketyre dy shkollave. Ne te ardhmen do te zhvillohen aktivitete te perbashketa, shkembim eksperience dhe ndihme reciproke. Per kete binjakezim falenderojme drejtorin e shkolles italiane, z. Michelangelo dell'Etera.

  Shkolla ka ne program aktivitete te shumta, jashe kalendarit te Federates, per femijet e moshave 7-13 vješ, si p.sh. kampionate te shpeshta, aktivitete atletike dhe zbavitese dhe gjithashtu pjesemarrja ne projektin e "Tenisit ne shesh". (shih Aktivitete )

Fatos Nallbani mund te kontaktohet tek enal@inima.al dhe ne tel 254-41.

Per me shume informacion ne lidhje me klubin ju lutemi drejtohuni tek seksioni i klubeve.

 

Home  English  Shqip  Historia   Aktivitete  Te rinjte   Veteranet  Fotografi   Anetaret e Federates  Kalendari  Klubi i tenisit 'Tirana'    Mesoni tenisin ne Tirane   Kontaktoni me ne

 

Contact us for site info or report broken links to musaraj@albinfo.com . ę Copyright  ATF