tentireng.gif (2797 bytes)
tentiralb.gif (2620 bytes)
tenlogo.gif (3143 bytes) Mirseerdhet tek website-i zyrtar i Federates Shqiptare te Tenisit

   

Ju mund t'a ndihmoni tenisin shqiptar te zhvillohet. Si ?

Mjafton te jeni te interesuar, te vizitoni shpesh kete faqe dhe te na vizitoni tek klubet tona. Do te ishte nje ndihme e madhe sikur ne turnete tane te kishte shume spektatore. Kjo do te sillte nje ndihme ekonomike, por edhe nje ndihme morale. Duhet te keni parasysh qe shteti shqiptar nuk paguan as rrogat e drejtuesve te Federates, jo me te zhvilloje kete sport .

Interesante do te ishte te shihnit dhe historine e tenisit, dhe neqoftese deshironi te shihni ndonje turne shikoni kalendarin.

 

news.gif (395 bytes)

  

 

 

 

tenisi1.jpg (8225 bytes)
Fotografi  nga aktivitetet me prestigjoze te tenisit ne Shqiperi. Tenistet shqiptare ne seksionin tone te fotove.

 

 

 

 

 

 


"Tenisi ne shkolla". Projekt i ITF (Federates Nderkombetare te Tenisit) per te zhvilluar tenisin tek moshat e reja. Me shume informacion.

"Tenisi ne shesh". Projekt per perhapjen e tenisit neper qytetet kryesore te Shqiperise.

shkolla.gif (467 bytes)

 

Mesoni te luani tenis ne Tirane, prane klubit te tenisit 'Tirana'. Ju pret profesor Fatos Nallbani, me i pergatituri ne Shqiperi, i specializuar per moshat e reja. Per me shume informacione klikoni ketu.

federata.gif (512 bytes)

 

Federata Shqiptare e Tenisit drejtohet nga Perlat Voshtina, President i Federates qe nga viti 1996 Lexoni dicka per anetaret e tjere te Federates.

Kalendari i 2000-it. Me shume se 10 turne.

guestbook.gif (632 bytes)

 

Shenoni "Librin e Miqve" .

E re!  Quiz   Testoni veten tuaj se sa i njihni lojtaret e medhenj te tenisit. Kliko ketu.   Shume cmime per fituesit.

 

flameusopen97.gif (32139 bytes) Us Open homepage RG98.gif (11322 bytes) Roland Garros homepage atptour.gif (3721 bytes)

 

ATP Tour homepage

 

Home  English  Shqip  Historia   Aktivitete  Te rinjte   Veteranet  Fotografi   Anetaret e Federates  Kalendari  Klubi i tenisit 'Tirana'    Mesoni tenisin ne Tirane  Kontaktoni me ne

 

Contact us for site info or report broken links to musaraj@albinfo.com . Copyright  ATF